Hvordan importere produkter fra Kina

Hvordan importere produkter fra Kina

Lurer du på hvordan du kan importere produkter fra Kina på en trygg måte? I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen kriterier du bør se på, og hvor du kan importere varene fra.

 • Finn et bra produkt – Gjør en idémyldring, research og velg produktene du ønsker å importere og selge i Norge. De fleste synes dette trinnet er frustrerende og overveldende, men heldigvis har jeg noen verktøy som vil bidra til å gjøre dette enkelt.
 • Finn en god leverandør – Når du har bestemt deg for et produkt, så må du kjøpe dette produktet fra en stor og trygg leverandør. Det kan være du må grave litt for å finne denne leverandøren. Du vil på denne nettsiden få noen tips om hvordan du unngår svindel, og hvordan du øker dine sjanser for å finne en fantastisk leverandør.
  Selg noen gratis prøver – Det er lurt å legge ut en liten prøve, slik at du kan teste og validere om dette produktet er trygt å selge.
 • Skaler antallet produkter å importere – Når du har fått testet produktet, så kan du være trygg på bestille en stor ordremengde. Vi skal også snakke om hvordan du kan lage din egen merkevare.

Her er noen store fallgruver du må unngå under importering av varer:

 • Ikke importer en stor mengde av produktet før du har fått testet og validert kvaliteten på produktet.
 • Ikke la noen leverandører overbevise deg om at de ikke kan sende små prøver. De prøver bare å presse deg.
 • Ikke betal med noen annen betalingsløsning enn PayPal og slike andre tjenester i de første 3 måneder. Dette reduserer risiko betraktelig.
 • Ikke kjøp fra en leverandør som ikke vil akseptere PayPal eller lignende betalingstjenester. Det kan bety at PayPal har blokkert de fra løsningen som følge av mange klager.
 • Ikke kjøp forfalskede produkter. Det er selvfølgelig penger å hente der, men det er ikke en bærekraftig måte å bygge merkevaren sin på.
 • Ikke lei en masse lagerplass i begynnelsen. Begynn med 5-10 enheter før du reinvesterer i større lagerplass.
 • Ikke gi disse leverandørene din personlige e-post. E-posten vil bli for dem en effektiv måte å spamme deg med e-post i mange år fremover.

Hvordan og hvor finner du gode produkter?

Start med små og lette produkter. Det er både tidkrevende og tungt å frakte møbler eller hvitevarer fra andre siden av jordkloden. Start med noe som er billig å importere. Frakten kan lett spise opp bruttomarginen din.

Det må være et enkelt produkt. Det jeg mener med dette, er at du bør starte med noe som er enkelt å produsere, og som har en relativt høy feilmargin. De fleste fabrikkene kommer ikke til å ha den høyeste kvalitetsstandarden i verden, så jo større feilmargin du har jo lettere er det å passe på at kundene er fornøyde.

Hold prisene nede i 100 kroners til 2000 kroners klassen. Myki Singles har erfart at det kan bli mye mer risikofylt hvis du selger varer i enn mye høyere prisklasse.

Ikke selg det du ikke kjøper selv. Flere av Myki Singles sine partnere selger kun ting som man ville kjøpet selv. De fleste av oss kjøper elektronikk, klær, mat og andre nødvendigheter. Selvfølgelig er det mye konkurranse her, så derfor må du må virkelig finne en nisje.

Her er et par leverandører du kan utforske produkter: Alibaba, Amazon & eBay.

Håper dette var en nyttig artikkel!